Simple survey for Bunga Besi

Survey created by Scha Eusof at 18 May 2017, 05:33

Assalamualaikum & hi everyone! Aku tahu korang merupakan salah sorang drpd beribu2 silent readers kat Bunga Besi (kalau belum baca lagi mohon baca 2-3 random entries) dan kali nih aku nak mintak tolong sikit ler utk korang bagi penilaian kat Bunga Besi jadi aku bolehlah buat penambahbaikan. Lagipun objektif blog nih adalah untuk sharing maklumat jg tolong2 kekawan diluar sana, bukan semata2 cerita riwayat hidup empunya blog. Thankyou banyak2 tau sbb tolong jawab hanya Tuhan je yg mampu balas budi baik korang 💕


1

Lelaki ke pompuan? *


2

Terjumpa Bunga Besi kat mana? *


3

Sejak korang dah kenal, dah berapa kali terjah kat Bunga Besi? *

Cthnya kenal tahun 2016 so sejak 2016 tu dah berapa kali masuk kat Bunga Besi


4

Dah masuk dah baca jadi apa penilaian korang tentang Bunga Besi secara overall? *

Jawab dgn hati yg tulus okeh


5

Apa yang korang suka tentang Bunga Besi *


6

Komentar korang:

Part nih tak wajib tp sangat2 digalakkan untuk korang jawab, sape tau korang dah mula sayang kat Bunga Besi dan korang nak tgk blog nih utk pergi jauh lagi so thats why korang ada sesuatu yg nak disampaikan kpd empunya, dipersilakan :)



Get your feedback URL
20 second sign-up

sayat.me/

Or sign up with